Автоексперти назвали сім головних «болячок» китайських машин

0
248

У багатьох китайських автомобілів у процесі експлуатації виникають однакові проблеми. Про це розповіли представники мережі сервісних центрів “Китаяна”, які перерахували основні поломки таких машин.

Так, найчастіше у автомобілів з Китаю від низьких температур страждає електроніка, наприклад, у автомобілів Dongfeng відмовляють кисневі датчики та система ABS. Власники автомобілів Chery Tiggo регулярно стикаються з течією радіатора охолодження двигуна та швидким зносом ременя ГРМ.

У моделей JAC та Kaiyi часто виходять з ладу варіатори, а власники Changan нерідко стикаються з перегрівом роботизованої трансмісії. Багато господарів машин Geely скаржаться на проблеми у підвісці вже на пробігу 20 тис. км, на розбиті важелі кермового управління та порвані сайлентблоки. Також в останній рік почастішали випадки поломок у системі турбокомпресора у Haval F7 і F7X (виходить з ладу актуатор турбіни).

Крім того, багато власників машин з КНР нарікають на ступичні підшипники (приходять у непридатність на 50 тис. км пробігу), поломку трансмісії або блоків її керування. Зрештою, масовою проблемою виявився кузовний ремонт — оригінальні елементи коштують дорого, а аналоги найчастіше виявляються низькою якістю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!