Водіям назвали головні помилки при зміні резини

0
21

Насамперед видання радить ретельно перевіряти стан покришок , які плануються встановити на машину. За зиму тиск у колесах може впасти, але падіння має бути незначним. Також автомобілісту слід перевірити протектор та бічні сторони покришок на наявність проколів та пошкоджень. Не варто забувати і про огляд вентиля на наявність тріщин. При виявленні зазначених проблем необхідно звернутися до шиномонтажу.

Багато водіїв, використовуючи домкрат, можуть випадково пошкодити пороги машини, які заржавіли за зиму. Щоб уникнути цього, варто підкласти дошки під настановні точки. Також перед підйомом авто потрібно поставити на ручник і передачу, щоб він не скотився. Поки автомобіль ще не піднято, необхідно трохи послабити кріплення коліс.

Крім того, трапляються випадки, коли домкрат не опускає автомобіль через поломку механізму. Вирішити проблему можна за допомогою перехоплення іншим домкратом, який слід упирати у міцну дошку. Однак, не можна підсовувати руки та інші частини тіла під піднятий автомобіль.

Після зняття старих покришок потрібно перевірити стан підвіски, гальм та рульового керування. Зазначається, що при затягуванні болтів коліс видання радить використовувати динамометричний ключ, щоб уникнути їх перетяжки або поломки. Після зміни покришок слід не забувати про перевірку балансування коліс.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!