Головна Статті Що робити, щоб правильно підготувати машину до весни

Що робити, щоб правильно підготувати машину до весни

0
13

Експерт наголосив на важливості ретельного миття автомобіля після зими, особливо якщо в зимовий період машина не піддавалася очищенню. Необхідно видалити всі дорожні реагенти та перевірити лакофарбове покриття на наявність нових сколів та плям іржі, які можуть ховатися під шаром бруду. Рекомендується також провести полірування та при необхідності підфарбувати машину.

Додатково експерт радить провести технічне обслуговування автомобіля, включаючи перевірку стану гальмівних колодок та олії, навіть якщо за регламентом воно не передбачено.

Експерт також звернув увагу на необхідність догляду за салоном, оскільки взимку в автомобіль заноситься сніг , що може призвести до підвищеної вологості та утворення плісняви. Важливо впевнитись, що салон сухий і чистий, і вчасно змінити шини.

Крім того, якщо автомобіль простояв весь зимовий сезон , слід перевірити його піддон, стан усіх шлангів та інших деталей під капотом. Експерт підкреслює критичну важливість цієї перевірки: розпочинати експлуатацію автомобіля без оцінки його стану фахівцями не можна. Якщо машина не готова до експлуатації, необхідно упорядкувати її.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.