Головна Статті Автомобілістам розповіли, що краще не залишати в машині під час морозу

Автомобілістам розповіли, що краще не залишати в машині під час морозу

0
29

Автоексперт поділився, що деякі предмети не витримують зимові температури в автомобілі, втрачаючи свої властивості або псуючись. Важливо пам’ятати не лише про документи та цінні речі, а й про ті, що можуть постраждати від морозу. Наприклад, аптечку з медикаментами, яким потрібний певний температурний режим, багато хто забуває забирати з машини, внаслідок чого ліки можуть втратити ефективність.

Кадаков підкреслив, що ліки зазвичай зберігають при температурі вище нуля, і перебування в машині при мінусовій температурі є неприпустимим для їх збереження. Експерт також зазначив, що продукти харчування та побутові предмети теж страждають від холоду. Наприклад, газовані напої та соки, замерзаючи, втрачають свої смакові якості, а речі типу авторучок чи стікерів можуть стати непридатними для використання. Навіть автомобільні аксесуари, такі як дроти, можуть тріснути від морозу.

Особливу увагу варто приділити електронним пристроям , як застерігає Кадаков. Перенесення смартфонів, планшетів та ноутбуків з холодного в тепле місце може спровокувати утворення конденсату всередині, що веде до корозії чи поломки. Тому, повертаючись додому з холодною технікою, слід дати час на акліматизацію перед включенням.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Дякуємо!

Тепер редактори знають.