Головна Статті Чому на деякі автомобілі встановлюють тільки червоні сигнали повороту

Чому на деякі автомобілі встановлюють тільки червоні сигнали повороту

0
579

Ось уже понад п’ять десятиліть автомобілісти всього світу дізнаються американські автомобілі в дорожньому русі за однією відмінністю — червоним сигналами повороту. Ця особливість, що коріниться в американському автомобільному дизайні, відрізняється від жовтих покажчиків повороту, поширених у всьому світі. Витоки цього унікального американського підпису сягають корінням в історію та традиції, пише Hyser.

Поява червоних сигналів повороту можна простежити до 1974 року під час правління президента Джиммі Картера. Ця епоха ознаменувала запровадження нових правил дорожнього руху та стандартів автомобільної промисловості у Сполучених Штатах.

Примітно, що це включало в себе нову конструкцію задніх ліхтарів автомобіля, в якій стоп-сигнали були інтегровані з покажчиками повороту.

На той час ця інноваційна конструкція забезпечувала значну економію коштів, оскільки спрощувала виробничий процес за рахунок використання однієї лампочки для обох функцій.

Хоча з роками ландшафт автомобільного освітлення змінився, відокремивши стоп сигнали від сигналів повороту, практика використання червоних сигналів повороту залишається незмінною. Традиції мають значну вагу США, і заповітні звичаї зберігаються.

Навіть переконливі висновки Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США, за якими жовто-гарячі поворотники можуть підвищити безпеку дорожнього руху на 5,3%, не змогли вплинути на американських автовиробників.

У Сполучених Штатах схильні підтримувати традиції, особливо коли вони стали знаковими рисами національної ідентичності.

Таким чином, відмінна риса американських автомобілів проявляється у червоних сигналах повороту, що відображають особливий американський характер, який відрізняє їх від решти світу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.