Нове рішення Євросоюзу: Євро-7 відкладається, а виробники зможуть використовувати біопаливо

0
102

Схоже, що Європейський Союз почав повертатися до своїх планів щодо нульових викидів електромобілів до 2035 року, прислухаючись до прохань різних країн, включаючи Італію. Про це повідомив депутат Європарламенту Массіміліано Саліні, який у соцмережах оголосив про включення біопалива у визначення CO2-нейтрального палива.

«Безпрецедентний опис „CO2-нейтрального палива“ знову вводить технологічну нейтральність і руйнує ідеологічний тотем примусового переходу на електромобілі, нав’язаний віце-президентом-соціалістом Франсом Тіммермансом: він відкриває масштабну реєстрацію двигунів внутрішнього згоряння, року, зберігає наш автомобільний ланцюжок поставок та тисячі робочих місць», — йдеться у повідомленні Саліні.

Це перша та історична подія для Європи, яка донедавна, здавалося, була готова включити до свого словника лише електронне паливо під заголовком «CO2-нейтральне паливо».

Новина про рішення, безумовно, порадує італійський уряд, який завжди критикував ЄС у питанні переходу на електромобілі до 2035 року, технологічної нейтральності та використання тільки електрики, крім біопалива, яке сильно відрізняється від синтетичного палива.

За словами Саліні, сьогоднішнє голосування також порушило питання Євро-7, ще один момент, за яким ЄС зазнав нападів з боку виробників та інших представників галузі.

Нова пропозиція, що міститься в затвердженому сьогодні тексті, передбачає відстрочення набрання чинності стандартом Євро-7 на 5 років, тим самим перенісши його на 2030 рік. Усього за п’ять років до 2035 року, який назавжди заборонить продаж нових бензинових та дизельних автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.