Головна Новини Компанія Tesla має намір побити рекорд швидкості Bugatti

Компанія Tesla має намір побити рекорд швидкості Bugatti

Компанія Tesla дозволила розганяти електрокар Model S Plaid до 322 кілометрів на годину

Час читання: < 1 хв.
0

Представлена ​​раніше Tesla Model S Plaid 2023 оснащується досить потужною тримоторною установкою, що забезпечує високу динаміку. Зокрема, теоретично автомобіль здатний розігнатися до 322 км/год. Проте, практично стрілка спідометра не піднімалася вище 262 км/год. У компанії заявляють, що зробили це має намір з метою безпеки. Але заявлені цифри все ж таки не є міфічними.

Справа в тому, що для цього авто потрібний інший комплект коліс. Йдеться про 20-дюймові колісні диски, які доповнюються шинами Goodyear Supercar 3R. Їхня ціна заявлена ​​на рівні 472 тисяч рублів. Вже зараз охочі можуть оформити на них попереднє замовлення. Передбачається, що рання броня потрібна компанії для того, щоб зняти програмне обмеження на швидкість.

Реклама

До речі, є можливість отримати й визначніші показники розгону — до 348 км/год. Для цього проводились коригування гальмівної системи та знімалися спеціальні обмеження. Примітно, що дані модернізації також були доступні клієнтам марки, але коштували дорожче – 1,57 млн. рублів. Швидше за все це пов’язано з використанням керамічних деталей у гальмівній системі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.