У Tesla Model 3 з’явиться несподіваний конкурент із Франції

Peugeot готує електричного наступника седана Peugeot 508

Час читання: < 1 хв.
0

Peugeot 508 готовий скласти конкуренцію електромобілю Tesla Model 3 . Новий седан французької марки зазнає радикальних змін як у стилі, так і в архітектурі, щоб спробувати поставити один з найбільш продаваних електромобілів у світі у скрутне становище.

Новий 508 , який, можливо, змінить назву, ймовірно, буде заснований на модульній платформі Stella від Stellantis, на якій буде побудовано більшість майбутніх моделей групи. Стиль та оснащення повинні бути дуже близькими до концепції Inception , яка була представлена ​​на виставці CES у Лас-Вегасі у січні минулого року як справжній «маніфест» Peugeot завтрашнього дня.

Враховуючи ринкові тенденції, автовиробник може запропонувати трохи інший зовнішній вигляд, ніж у прототипу, з піднятою стійкою та дизайном, ближчим до кросоверу. Фактично, вже з 408 французький бренд показав, що він може «об’єднати» два сегменти, і складається враження, що майбутній 508 також піде тим же шляхом.

Реклама

В основі нового Peugeot можуть лежати деякі технології, показані на Inception . До них відносяться нове електронне кермо, численні передові функції автономного водіння та акумулятори нового покоління, у тому числі бездротові.

На даний момент важко точно уявити запас ходу та продуктивність 508 . Однак, якщо трансальпійський бренд дійсно хоче підірвати авторитет Tesla , розумно очікувати на запас ходу не менше 500-600 км і потужність від 300 до 500 к.с. Нарешті, ще одним важливим питанням стане ціна : зниження прайс-листів американським виробником також вплине на вибір конкурентів у найближчі місяці і роки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!