Росія залишиться з поламаними автомашинами Volkswagen

Концерн Volkswagen відключив дилерів у Росії від сервісних програм

Час читання: < 1 хв.
0

Станціям техобслуговування та дилерським центрам було заблоковано доступ до сервісних програм концерну Volkswagen Group. Про це розповів голова правління російського Союзу автосервісів Олександр Пахомов.

«Концерн Volkswagen все ж таки щось дає робити дилерам, але фактично все відключено, хоч і офіційно про це не говорилося. Раніше Mercedes-Benz також відключив доступ до програм, при цьому він став єдиним, хто офіційно повідомив про це дилерські та сервісні центри. Всі інші європейські компанії намагаються не афішувати свої дії, які проводять у Росії, але якісь обмеження запроваджуються», — зазначає Пахомов.

Доступ відключено лише до програм для ремонту автомашин, але діагностувати німецький автопром російські автосалони поки що можуть. Однак це не зупинило російських майстрів, і вони налагодили обмін файлами з необхідними даними, які полегшують обслуговування машин. При цьому ведеться пошук альтернативних рішень проблеми, що дозволить і надалі заробляти на ремонті машин великим автосалонам.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!