У Рівному спіймали «бензинову шахрайку», яка вивернула мільйони з довірливих людей

Час читання: < 1 хв.
0

У березні, коли почалася війна і вся країна страждала на дефіцит палива, шахраї не сиділи без діла.

Наприклад, 28-річна мешканка Київської області вирішила стати «королевою бензолонкою» та організувала шахрайську схему з перепродажу бензину та дизпалива. А зібравши гроші від замовників ПММ, шахрайка просто перестала передавати їм товар.

Як повідомив голова поліції Київської області Андрій Небутов, клієнтів «бізнес-леді» спокушала заниженою ціною та відсутністю ліміту на кількість палива. Люди, які замовляли паливо тоннами за передоплатою, але зрештою залишалися і без грошей, і без палива.

Небытов зазначив, що шахрайка тижнями годувала обіцянки як постачальників, так і клієнтів. Зловмисниця витягла понад 4 мільйони гривень у 80 обдурених земляків.

Коли ошуканих стало так багато, що шахрайка задумалася про свою безпеку, то вона просто втекла до Рівного. Там поліцейські Київської області й потрапили на її слід, а незабаром заарештували.

Жінці вже оголосили про підозру у 83 епізодах шахрайства. За статтею 190 Кримінального кодексу нашої країни аферистці загрожує позбавлення волі на 8 років.

Поки суд обирає шахрайці запобіжний захід, поліцейські з’ясовують, чи причетна вона до скоєння подібних злочинів в інших областях країни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!