Компанія Nissan анонсувала новий компактний електрокар для ринку Європи

0
58

Компанія Nissan анонсувала вихід нового компактного електрокара, який замінить у модельному ряду хетчбек Micra і продаватиметься лише в Європі. Напередодні прес-служба японського бренду розповсюдила перше тизерне зображення майбутньої новинки.

Подробиць про майбутній електрокар поки зовсім мало. Новинка буде побудована на новій модульній платформі CMF B-EV (один з різновидів глобальної платформи CMF-B — прим.), розробленій альянсом Renault-Nissan-Mitsubishi спеціально для електромобілів.

Представники Nissan відзначили, що новий електрокар, що прийшов на зміну легендарній Micra , викличе ще більший інтерес у шанувальників японської марки в Європі.

Дата прем’єри електрокара поки не розкривається, але виходячи з того, що цю новинку анонсували в рамках нової восьмирічної стратегії Renault-Nissan-Mitsubishi , машина точно буде представлена ​​до 2030 року. Серійне виробництво електрокара налагодять у промисловому кластері Renault ElectriCity у регіоні О-де-Франс, який об’єднує у собі підприємства у Дуе, Мобєжі та Рюїсі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!