Автоексперт пояснив, як не нарватися на обман при купівлі автомобіля з пробігом

Найвірнішим способом придбання уживаного автомобіля залишається його покупка в автосалоні.

0
130

Фахівці дали кілька порад тим, хто хоче придбати собі в особисте користування автомобіль з пробігом. В даний час середня вартість була у використанні машини становить 300 000 гривень. Ця цифра була на 15% менше в початку поточного року, але пандемія і курс рубля зробили свою брудну справу – ціни на вторинному ринку пішли вгору.

Як повідомляють експерти, навіть якщо старий автомобіль по всіх базах МВС «чистий», це робить його ласим шматком для інших автолюбителів і автоматично підвищує його вартість. Так чи інакше, фахівці радять купувати машину, що була у вжитку або за допомогою перевірених компаній, що займаються авто підбором, або в автосалоні.

Однак якщо ви все ж зважилися на покупку авто самостійно, зверніть увагу на його історію в базі МВС. Якщо тут вас все влаштувало, зв’яжіться з власником і домовтеся оглянути машину. Зрозуміло, про всі недоліки власник буде знати, але не про всі вам розповість, поки ви їх не помітите. Далі вас почнуть переконувати, що ремонт недорогий, а на швидкість ці «косяки» не впливають.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!