BMW представили новий дизайн кузова для свого спорткара (фото)

Час читання: 2 хв.
0

Нещодавно компанія BMW оголосила конкурс на краще оформлення гоночного автомобіля BMW M4 GT4. У змаганні взяло участь 30 дизайнерів, з яких автовиробник вибрав чотири. Цікаво, що конкурс проводився в рамках всіх офісів BMW. Таким чином, переможці проживають в Німеччині, Британії та США.

Першим переможцем стала Джулія Квентін з BMW Motorrad, Мюнхен. Дизайн її автомобіля був натхненний мотоциклами. Основним прийомом Джулії стало використання великих геометричних форм, які підкреслюють цифру «04». Вона каже, що глядач повинен спочатку побачити малюнок, а вже потім зосередитися на формі машини.

Реклама

Другим переможцем став Саймон Хейнс з Rolls-Royce Design, Гудвуд. Чоловік вирішив відродити і переосмислити легендарну схему забарвлення команди BMW Racing з 1970-х років. Автомобіль має перехідний колір, який змінюється від чорного в передній частині до червоного в задній частині кузова. На думку автора, це надає автомобілю стрімкості.

Ще одним переможцем стала Весселка Мандові-Майер з Designworks, Лос-Анджелес. Цей дизайнер болгарського походження взяв за основу фірмові кольори BMW M і зосередилася на основній цифрі «04». Її автомобіль як би розділяється на чотири частини за допомогою кольорів.

Останнім переможцем став Лі Тяньюань з BMW i Design, Мюнхен. Головним джерелом його натхнення стала каліграфія і китайський живопис. На кузові автомобіля він розмістив двох золотих рибок, які символізують досконалість і щастя. Вони плавають навколо водія, а цифра «04» нанесена на машину в якості традиційного китайського каліграфічного знака.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!