Новий Porsche Cayman помітили на випробуваннях (фото)

Компанія Porsche продемонстрували 718 Boxster і Cayman GTS більш ніж 2 роки тому і, здається, що німецький бренд працює над модернізацією моделей з новим 6-циліндровим двигуном.

Час читання: 2 хв.
0

Даний концепт, який недавно вивели на дорожні випробування в холодну погоду, виглядає як досить типовий 718 Cayman GTS. Проте, ззаду прототип нагадує 718 Cayman GT4. У той же час він не володіє фіксованим заднім антикрилом і має менш екстремальний дифузор.

Хоча в даний час офіційних відомостей щодо новинки немає, передбачається, що оновлений Cayman GTS отримає той же 4,0-літровий 6-циліндровий мотор, що і Cayman GT4. В останній моделі силовий агрегат видає 414 к.с. і 420 Нм крутного моменту.

Як зазначається, мотор буде спеціально налаштований для застосування на GTS. Точні показники залишаються загадкою, проте, за припущеннями джерел, машина обзаведеться потужністю 395 к.с. і 420 Нм крутного моменту. 

Реклама

Як і поточний GTS, модель буде пропонуватися з МКПП і «роботом» PDK. З останньої трансмісією новинка буде розганятися до 100 км / год за 4,1 секунди. Проте, залишається невідомим, чи збільшиться максимальна швидкість з нинішніх 180 миль / год (290 км / г).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!