Новітній Kia Sportage показали на реалістичних рендерах

Час читання: 2 хв.
0
Новітній Kia Sportage показали на реалістичних рендерах

Прем’єра п’ятого покоління кросовера Kia Sportage відбулася у 2021 році. Ця модель, відома під заводським кодом NQ5, стала бестселером бренду, утримуючи статус найпопулярнішої в асортименті компанії.

З моменту дебюту “п’ятого” Sportage пройшло три роки, і зазвичай у цей період автовиробники планують оновлення своїх моделей. Яким стане “Спортейдж” після рестайлінгу, показали незалежні художники з Південної Кореї.

Цифрові дизайнери студії «NYMammoth» використали шпигунські знімки прототипів нових Sportage, що регулярно з’являються в Інтернеті, для створення рендерів без камуфляжу, демонструючи модель в її природному середовищі — на дорогах загального користування.

Художники вважають, що після оновлення зовнішній вигляд Sportage отримає нове оформлення передньої частини. Автомобіль може отримати інший дизайн освітлення, змінюючи не тільки форму фар, а й стиль денних ходових вогнів.

Також плануються зміни в решітці радіатора і бампері, а задня частина автомобіля може похвалитися новими ліхтарями та масивною глянсовою пластиковою накладкою на дверях багажника.

Щодо технічних характеристик Sportage після рестайлінгу, наразі інформації немає, але, швидше за все, модель зберігатиме існуючі бензинові та дизельні двигуни, а також гібридні версії.

Оновлений корейський бестселер планується презентувати приблизно на початку 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!