Відновлений Ford Capri готується до виробництва: салон новинки зняли на фото

Час читання: < 1 хв.
0
Відновлений Ford Capri готується до виробництва: салон новинки зняли на фото

Ford Capri повертається на ринок, трансформуючи класичний образ купе 60-х років у новий формат сучасного купе-кросовера. Модель тепер базується на платформі Volkswagen ID.5, використовуючи платформу MEB, яка характерна для електричних автомобілів Volkswagen, таких як Ford Explorer.

Оновлений Capri вражає інтер’єром, який відображає сучасні автомобільні тренди, з акцентом на цифровізацію та мінімалізм. В салоні домінує передова інформаційно-розважальна система з основним 14,6-дюймовим екраном, який можна нахилити для зручнішого користування. Поруч розташований менший 5-дюймовий екран панелі приладів.

Інтер’єр відрізняється елегантністю завдяки прихованим відсікам для зберігання, таким як відділення MyPrivate Locker за екраном і просторе відділення MegaConsole під центральним підлокітником. Висока якість матеріалів включає екошкіру Sensico, декоративні елементи з «чорного роялю» та матовий алюміній.

Реклама

Однією з ключових особливостей нового Capri є його аудіосистема, яка варіюється від базової версії з 7 динаміками до преміальної системи B&O з 10 динаміками. Зручність використання багажника забезпечують електричні задні двері, що активуються жестом, а об’єм багажного відділення варіюється від 572 літрів до 1510 літрів при складених задніх сидіннях.

Ford Capri 2025 року з’явиться на ринку до кінця 2024 року, і, попри всі оновлення, він зберігає свою спадщину, пропонуючи водіям сучасний, функціональний і стильний автомобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!