Головна Новини Колишній ведучий «Top Gear» запропонував Маску випустити компактну версію Cybertruck

Колишній ведучий «Top Gear» запропонував Маску випустити компактну версію Cybertruck

Час читання: < 1 хв.
0
Колишній ведучий «Top Gear» запропонував Маску випустити компактну версію Cybertruck

Відомий телеведучий Джеймс Мей, колишній ведучий шоу «Top Gear», поділився своєю думкою про Tesla Cybertruck і, на подив багатьох, висловився позитивно про цей брутальний електропікап. У своєму огляді на каналі James May’s Planet Gin Мей зізнався, що, незважаючи на свої особисті вподобання щодо автомобілів, Cybertruck справив на нього сильне враження завдяки своїм інноваціям і унікальному дизайну.

Мей відзначив кілька ключових особливостей пікапа, таких як система steer-by-wire, чотири керовані колеса та фірмові функції Tesla, але найбільше його вразила агресивна і незграбна зовнішність автомобіля. Він також висловив бажання побачити менший електромобіль з аналогічним дизайном, зазначивши, що автомобіль розміром з Ford Focus виглядав би дуже ефектно і нагадував би культові моделі, такі як Lamborghini Countach.

Реклама

Хоча Джеймс Мей не є великим шанувальником пікапів, він зізнався, що Tesla Cybertruck йому сподобався, і додав, що цей автомобіль виглядає на дорозі «занадто цікаво» в порівнянні з іншими. Наприкінці свого огляду Мей звернувся до Ілона Маска з проханням створити компактнішу модель у стилі Cybertruck: «Чи може Tesla зробити щось розміром з Model Y, але з таким же дизайном? Я б точно купив це».

Таким чином, навіть серед скептиків і критиків, Tesla Cybertruck продовжує вражати та завойовувати нових шанувальників.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.