Половина власників електрокарів планує повернутися до бензинових авто

Час читання: < 1 хв.
0
Половина власників електрокарів планує повернутися до бензинових авто

За останніми даними, більше половини власників Tesla планують у 2024 році замінити свої електромобілі на автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння. Крім того, деякі власники Tesla розглядають можливість обміну своїх автомобілів на електромобілі від традиційних автовиробників, що свідчить про зростаючу конкуренцію в цій галузі.

У 2024 році більшість власників Tesla обрали автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння замість електромобілів, і лише 32% з них віддали перевагу електротранспорту.

За детальнішою статистикою, 51% водіїв перейшли на автомобілі з ДВЗ, 10% вибрали гібриди, а 6% віддали перевагу підключаємих гібридам. Відповідно до опитування McKinsey & Co, 46% власників електромобілів у США планують наступного разу придбати автомобіль з ДВЗ.

Ця зміна в перевагах споживачів може свідчити про зниження привабливості електромобілів для американських покупців. Однак, у порівнянні з попередніми роками, цей показник зменшується, що може свідчити про можливе зростання інтересу до електромобілів у майбутньому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!