BMW представила оновлену версію кросовера X3

Час читання: < 1 хв.
0
BMW представила оновлену версію кросовера X3

Компанія BMW анонсувала нову версію свого кросовера X3 поточного покоління. Вперше модель отримала подовжену колісну базу, створену виключно для китайського ринку. При цьому в КНР також поставлятимуть стандартні версії X3, вироблені в США.

Подовження колісної бази BMW X3 становить 110 міліметрів, тепер вона досягає 2975 міліметрів, як у європейського BMW X5. В результаті довжина кросовера збільшилася до 4865 міліметрів, і BMW заявляє, що X3 став лідером у своєму сегменті на китайському ринку як за розмірами, так і за внутрішнім простором. Дизайн практично не змінився після подовження.

Новий автомобіль буде представлений на китайському ринку у версіях 25L та 30L. Обидві комплектації мають восьмидіапазонну автоматичну коробку передач і дволітровий турбований двигун, що забезпечує потужність 190 кінських сил і 310 Нм крутного моменту, або 258 кінських сил і 400 Нм залежно від конфігурації. Крім того, подовжена версія X3 буде обладнана системою повного приводу за умовчанням. Серед інших покращень варто відзначити мультимедійну систему, адаптовану для китайських онлайн-сервісів. Виробництво цих кросоверів буде налагоджено на заводі BMW Brilliance у Шеньяні.

Реклама

Також у Китаї буде доступна стандартна європейська версія кросовера, але тільки у виконанні M50, оснащена трилітровим двигуном потужністю 398 кінських сил. Очікується, що продажі розпочнуться наприкінці серпня, коли BMW офіційно представить новинку на автосалоні в Ченду. За попередньою інформацією, BMW не планує додавати нову версію M до сімейства X3, і найпотужніша бензинова модифікація залишиться за M50. Як “заряджена” модель виступить електрокар iX3, який розробляється на новій платформі Neue Klasse.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!