Xiaomi представить електрокросовер та гібрид у своїй автолінійці

Час читання: < 1 хв.
0
Xiaomi представить електрокросовер та гібрид у своїй автолінійці

Технологічний гігант Xiaomi розширює свою діяльність на автомобільному ринку. Після успіху з моделлю SU7 китайська компанія планує активно розвивати напрямок електромобілів. В 2025 році вони планують випустити електрокросовер, який вже порівняли з Ferrari, що свідчить про серйозні амбіції компанії.

Проте це ще не все, оскільки через рік після запуску електрокросовера Xiaomi планує представити гібридний автомобіль. В ньому внутрішнє згоряння використовуватиметься як генератор електрики для електродвигунів, що забезпечить великий запас ходу та економічність експлуатації. Однією з головних переваг цієї новинки будуть інтелектуальні технології та доступний ціновий діапазон.

За планами компанії, вартість кросовера Xiaomi становитиме приблизно 150 000 юанів, що робить його конкурентоспроможним у сегменті електромобілів. У порівнянні з Li Auto (LiXiang), які пропонують модель Li L6 за ціною від 250 до 280 тисяч юанів, що відповідає 1,3-1,5 млн гривень, Xiaomi збирається продемонструвати свою силу на ринку, пропонуючи інноваційні рішення та доступні ціни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!