Перший електричний позашляховик Maxus Т90 з’явився на українському ринку

Час читання: 2 хв.
0
Перший електричний позашляховик Maxus Т90 з'явився на українському ринку

Maxus Т90 – це великий електричний пікап, який працює виключно на електротязі. Електричні пікапи взагалі є рідкістю у багатьох частинах світу, включаючи Україну. Однак у цьому випадку Максус Т90 є офіційно представленим на ринку, що забезпечує йому гарантію та інші переваги від виробника.

Реклама

Перший електричний пікап Maxus Т90 EV вже доступний в Україні, де він був адаптований до місцевих умов, включаючи бездоріжжя. Незважаючи на це, він більше підходить для міського використання, аніж для складних бездоріжжя. Його висота підвіски більше 20 см, що дозволяє зручно подолати невеликі перешкоди на дорозі.

Електричний пікап T90 оснащений міцною батареєю на 88,55 кВт, яка забезпечує дальність до 471 кілометра на одному заряді. Це значення вражає, особливо враховуючи, що його вантажопідйомність становить 1000 кг! За розмірами він більше Mitsubishi L200 приблизно на 200 мм і довший за новий Toyota Hilux на 40 мм.

Maxus T90 також відзначається рівнем устаткування, що відповідає автомобілям бізнес-класу, незважаючи на свою комерційну спрямованість. Він оснащений шкіряним салоном, клімат-контролем, сучасною мультимедійною системою, CarPlay, LED фарами, системою екстреного гальмування та іншими сучасними технологіями.

Ціна акційного електричного пікапу Maxus в Україні складає 35 999 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!