У електромобіля Volkswagen ID.5 з’явився суперник в особі Cupra

Час читання: < 1 хв.
0
У електромобіля Volkswagen ID.5 з'явився суперник в особі Cupra

Через рік після своєї першої публічної появи, електричний позашляховик Cupra Tavascan обзавівся офіційними цінниками та технічними параметрами. Ця модель, яка надійде у продаж, запропонує покупцям дві версії силової установки та початкову ціну в районі 50 000 євро.

Розроблений у тандемі з Volkswagen ID.5, Cupra Tavascan оснащується акумулятором на 77 кВт-год, пропонуючи кращу ціну та більший запас ходу порівняно з конкурентами. Задні приводна модель з потужністю 286 кінських сил здатна долати до 568 км на одному заряді, тоді як версія з повним приводом і 340 кінськими силами розганяється до 100 км/год за 5,5 секунд. Стартова комплектація Business за ціною 49990 євро включає 19-дюймові легкосплавні диски, матричні фари, спортивні сидіння і 15-дюймовий екран мультимедіа системи.

Комплектація Adrenaline, оцінена в 56 490 євро, додає 21-дюймові диски, панорамний дах та звукову систему Sennheiser. Вершина лінійки, VZ Adrenaline за 62 990 євро, пропонує унікальні декоративні елементи та розширений набір опцій.

Реклама

Складання Cupra Tavascan налагоджене в Китаї, на заводі в Хефей, що дозволяє запропонувати автомобіль за більш привабливою ціною, порівняно з європейськими побратимами. Цей автомобіль поєднує стиль, динамічність та передові технології, пропонуючи привабливі ціни та вражаючий пробіг на одній зарядці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!