Tesla швидко оновила весь свій модельний ряд

Час читання: 2 хв.
0
Tesla швидко оновила весь свій модельний ряд

Tesla оголосила про вихід нового оновлення програмного забезпечення – 2024.20 . Оголошення було зроблено через соцмережі та стосується фар, систем опалення, вентиляції та кондиціювання та ігрових систем. Tesla нещодавно оголосила, що доступ до ігор у Steam припиняється, але користувачі, як і раніше, можуть отримати доступ до ігор у Tesla Arcade , однією з яких є Beach Buggy Racing 2: Tesla Edition . Після оновлення на станціях Supercharger будуть відображатися таблиці лідерів цієї гри, що зробить очікування зарядки вашої Tesla Model 3 або Model Y менш нудним заняттям. Інші оновлення трохи більш практичні.

Водії Tesla у США, Канаді, Мексиці, Пуерто-Ріко та Південній Кореї тепер можуть скористатися оновленими фарами, які адаптуються до поворотів дороги для покращення видимості. Аналогічно, ті, у кого є адаптивні фари Tesla , також отримають переваги адаптації до поворотів, але з додатковим бонусом, що полягає в тому, що ці фари «висвітлюватимуть більше, коли ви їдете по шосе». Це говорить про те, що Tesla знайшла спосіб забезпечити більше світла на дорозі, не засліплюючи зустрічних водіїв.

Нарешті, Tesla оновлює систему HVAC , обіцяючи, що функція «Авто» охолоджуватиме салон швидше та ефективніше. Так само Tesla стверджує, що оновлення краще регулює температуру високовольтної батареї для поліпшення продуктивності зарядки на стендах Supercharger . А в Tesla Cybertruck вентилятори кондиціонера працюватимуть тихіше і будуть менш помітними для пасажирів.

Ці нововведення допоможуть зберегти актуальність лінійки Tesla ще трохи, і протягом року вчасно з’являтимуться нові оновлення. Очікується, що одним з них стане поява пакету допомоги водієві FSD в Cybertruck пізніше цього місяця, але не варто очікувати серйозних змін в лінійці протягом деякого часу, оскільки генеральний директор компанії Ілон Маск переорієнтував зусилля на бік роботаксі. Безпілотне Robo Cab , як його охрестили, буде представлено в серпні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!