Компанія Renault вирішила незвичайним чином прорекламувати новий R5 E-Tech

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Renault вирішила незвичайним чином прорекламувати новий R5 E-Tech

Renault представила новий глобальний рекламний ролик для електромобіля R5 E-Tech на своєму міжнародному каналі YouTube. Більшість рекламного відео було знято в Аргентині і показує постапокаліптичний світ, де автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння перетворилися на величезні звалища. У похмурій обстановці R5 E-Tech з’являється з неба як порятунок, символізуючи «R5volution — французьку ідею».

Головний герой ролика дереться по горі старих автомобілів, серед яких можна легко дізнатися багато моделей Renault, знайомих аргентинській публіці: R9, R12, R18, R21, Clio, Trafic, Fuego та багато інших. На вершині цієї гори розташовано IKA-Renault Torino.

Хоча офіційний реліз реклами відбувся сьогодні вранці, цими вихідними президент Renault Аргентина, Пабло Сібілла, опублікував ролик як прем’єру для аргентинських глядачів.

Хоча модель Torino ніколи не продавалася за межами Аргентини, її присутність у міжнародній рекламі є своєрідним знаком поваги до фанів IKA-Renault. На даний момент Renault не планує продавати новий R5 E-Tech в Аргентині, хоч у майбутньому це може змінитися. У Європі новий R5 E-Tech вже доступний лише в електричних версіях, потужністю від 95 до 150 кінських сил. Незабаром будуть представлені спортивні версії, розроблені Alpine.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!