Американці назвали найкращий позашляховик до 25 тисяч доларів

Час читання: < 1 хв.
0
Американці назвали найкращий позашляховик до 25 тисяч доларів

Купівля позашляховика складна не тільки тим, що за осудні гроші непросто знайти відповідний варіант, а й вибором самої моделі. Журналісти американського порталу Motorbiscuit назвали автомобіль, який здатний здивувати як своєю ціною, так і неймовірною надійністю.

За словами авторів цього видання, найкращим варіантом у сегменті позашляховиків на вторинному ринку за ціною 25 тисяч доларів (до 1 мільйона гривень) є Toyota 4Runner. Під це звання підходять усі машини з 2010 року випуску.

Саме в 2010 році Toyota випустила п’яте покоління 4Runner, яке проіснувало на конвеєрі аж до 2024 року. І за цей довгий термін зарекомендувало себе як один із найкращих автомобілів на ринку, в тому числі завдяки своїй неймовірній безвідмовності.

Журнал JDPower присвоїв Toyota 4Runner від 2010 до 2016 років випуску оцінку надійності в 83 бали зі 100, що є відмінним показником.

Але це ще не все. За статистикою при регулярному догляді та належному обслуговуванні такі машини здатні проїжджати понад 500 тисяч кілометрів, а деякі екземпляри своїм прикладом довели, що можуть збільшити цю цифру у кілька разів.

На російському ринку пропозицій Toyota 4Runner 5 покоління зараз не так багато, як хотілося б. І більшість машин, як не дивно, завезена саме з основного ринку збуту для цієї моделі – Північної Америки.

Ціни на автомобілі в залежності від статків починаються від 900 тисяч гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!