Rivian повернув покупцю повну вартість R1T після року володіння

Час читання: < 1 хв.
0

Американець Мітч Дамкі поділився на своєму youtube-каналі досвідом володіння електропікапом Rivian R1T. Через неодноразові поломки Мітчу довелося позбутися машини через 15 місяців після покупки, водночас виробник погодився повернути повну вартість екземпляра, що вже проїхав приблизно 38,6 тисячі кілометрів. Незважаючи ні на що, автор ролика не розчарувався ані в марці, ані в моделі.

Компанія Rivian адресує R1T і співплатформний позашляховик R1S, в першу чергу, любителям подорожей та активного відпочинку, проте Мітч Дамкі придбав пікап як «робочу конячку». Він використав його у фермерському господарстві, для буксирування причепів та перевезення інструментів. Водночас через різні несправності силової установки йому доводилося чотири рази викликати евакуатор для свого електромобіля.

Автор відео каже, що у Rivian чудовий клієнтський сервіс: щоразу, коли пікап ламався, компанія швидко організовувала його евакуацію, оплачувала власнику таксі до будинку та надавала замінний автомобіль. Розлучитися з R1T Мітч Дамки вирішив лише після того, як за останні три-чотири місяці володіння йому довелося близько 45 днів проїздити на орендованій машині. Оскільки неодноразові візити на сервіс так і не допомогли усунути дефекти, виробник погодився викупити пікап за повну ціну.

Реклама

Проте Мітч Дамки, як і раніше, готовий рекомендувати Rivian R1T, вважаючи, що його випадок — одиничний. Він наголосив, що його машина була з ранньої партії, і висловив упевненість, що молода компанія продовжує вчитися на своїх помилках. Серед переваг електропікапа, здатних полегшити життя на фермі, Дамкі особливо відзначив наявність розеток у кузові і так званий Gear Tunnel – відсік для перевезення речей у задній частині кабіни, який також може використовуватися як підніжка.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!