Назвали найдивніші особливості розкішних сучасних автомобілів

Автовиробники іноді настільки хочуть зробити свій продукт особливим, що додають речі, які можуть здатися дивними.

0
92

Автовиробники розкішних машин роблять їх дійсно гарними і з багатьма неймовірними доповненнями. Але іноді вони настільки хочуть зробити свій продукт особливим, що додають речі, які можуть здатися дивними.

Експерти профільного порталу HotCars зібрали список найдивніших розкішних особливостей в сучасних машинах, передає  «Обозреватель» .

Mercedes-Benz – одна з найбільш знакових марок розкішних автомобілів. Тому не дивно, коли її моделі оснащені занадто особливими елементами розкоші. Сучасні Mercedes виводять це на новий рівень завдяки своїй власній ароматичної системі.

Доступні різні ароматизатори, і кожен з них може діяти приблизно кілька місяців. Тому для деяких власників Mercedes давно минули часи автомобільних освіжувачів.

Але ніхто не може зрівнятися в розкоші з Rolls-Royce. Цей факт підтверджується новою доступною функцією Starlight Headliner. Вона дає водієві і пасажирам ілюзію перебування під нічним небом.

Створення таких лампочок в стелі може зайняти більше 17 годин, і їх дизайн роблять унікальним для кожного замовника. І коштує ця функція приблизно 17 000 доларів.

Коли виробники розробляють салон автомобіля, для них важливо максимізувати внутрішній простір. Jaguar прийняв це дуже близько до серця і створив підйомний перемикач передач.

Металева ручка може опускатися, коли вона не використовується. Це повинно додати інтер’єру Jaguar чистіший вид. Однак вважається, що це зайвий компонент, який з часом може просто зламатися і наробити проблем.

Підстаканники стали звичною нормою в автомобілях, і їх акуратно розміщують в інтер’єрі. Але деякі виробники вирішили, що їхні клієнти хочуть їздити з шампанським, і почали встановлювати тримачі для келихів.

BMW зайшла ще далі і створила систему, яка може автоматично наповнювати келихи шампанським. Вони запатентували цю технологію в 2018 році. Напій сам заливається знизу, що дозволяє пасажирам задніх сидінь насолоджуватися шампанським, що не розливаючи його самостійно.

McLaren F1 – це, мабуть, одна з кращих машин, які коли-небудь створили. Вона володіє високою швидкістю і хорошою керованістю. Але ще у моделі є одна прихована особливість в моторному відсіку.

Він оздоблений золотом. Це не тільки розкішно, але ще і ефективно, тому що це один з найлегших теплоотражающих доступних матеріалів. Він дозволив F1 досягти своїх характеристик, не додаючи серйозної ваги. Але, скільки ще автомобілів мають золото в моторному відсіку? Чи не забагато.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!