Fiat Titano дебютував на ринку з новим французьким дизелем та АКПП

0
241
Fiat Titano дебютував на ринку з новим французьким дизелем та АКПП

Рамний пікап Fiat Titano надійшов у продаж у Бразилії. Він є перелицьованою версією Peugeot Landtrek. На латиноамериканському авторинку італійська вантажівка дебютувала з низкою суттєвих оновлень. Зокрема, її оснастили новим двигуном та трансмісією.

Fiat Titano був представлений в Алжирі з 1,9-літровою турбованою силовою установкою китайського виробництва, що поєднується з 6-ступінчастою МКПП. Бразильська версія отримала потужніший 2,2-літровий дизельний мотор французького виробництва. У якості альтернативи «механіці» покупцям пропонується 6-діапазонна АКПП.

До бразильської лінійки Fiat Titano входить кілька модифікацій. Утилітарні версії комплектуються бамперами. Топові версії можуть похвалитися наявністю шкіряного салону, двозонного клімат-контролю, камер кругового огляду та світлодіодної оптики. Усі без винятку модифікації рамного пікапа будуть поставлятися на ринок у повнопривідному компонуванні з блокуванням заднього диференціалу та знижувальною передачею. Вартість автомобіля варіюється в межах 40-52 тис. USD в залежності від комплектації.

Fiat Titano є доопрацьованою версією пікапа Kaicene F70, який виробляється китайською компанією Changan. Його найсучасніша версія називається Changan Hunter Plus.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!