Унікальний Aston Martin виставили на продаж (фото)

Автомобіль був випущений в 1984 році і володіє незвичайною зовнішністю і відмінною динамікою.

0
400

Напередодні на майданчику «eBay» з’явилася інформація про продаж унікального автомобіля Aston Martin Lagonda Series 2. Автомобіль зійшов з конвеєра в 1984 році і має дуже незвичайний дизайн. Перше, що кидається в очі, це клиноподібна форма кузова. Такий вид йому надає довгий похилий капот і не зовсім стандартний кут нахилу лобового скла. Власник повідомляє, що машина знаходиться в оригінальному червоному забарвленні. Салон автомобіля знаходиться у відмінному стані – він оброблений шкірою білого кольору з червоними вставками.

Звертає на себе увагу рульове колесо з одною спицею, а також приладова панель, виконана в оригінальному стилі навіть для того часу. 

Під капотом ховається 5,3-літровий двигун V8, який здатний видавати потужність в 280 к.с. У парі з мотором працює АКПП на 3 ступені від Chrysler. Відзначимо, що при вазі в 2 тонни машина може розігнатися до 243 км / г. Aston Martin Lagonda випускався протягом 12 років. За цей час вдалося зібрати 645 машин. При цьому кожен примірник збирався вручну, для цього було потрібно близько 2 200 годин. За виставлений екземпляр нинішній власник просить 70 тис. доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!