З’явилися подробиці про третій кросовер преміального бренду Genesis

0
326
В рамках свого недавнього інтерв’ю профільним виданням, представники бренду розповіли про майбутні кросовери новинки. Повідомляється, що третій кросовер південнокорейського автовиробника Genesis буде повністю електричним і середньорозмірним.
У розкішного підрозділу південнокорейського автовиробника Hyundai – компанії Genesis, великі плани на найближчі роки. Будучи підставленим в якості незалежного бренду в листопаді 2015 року, компанія займається випуском компактних і повнорозмірних седанів преміум-класу, що конкурують з європейськими престижними марками. Наразі модельний ряд Genesis складається з седанів G70, G80 і G90. 

Але, як ми всі знаємо, бренд не може залишатися «в грі» без популярних нині позашляховиків і кросоверів.
Представники Genesis поділилися деякими новинами про їх майбутні плани на майбутнє з журналістами зарубіжних профільних ЗМІ. Найближчим часом, модельний ряд автовиробника буде поповнений більшими моделями.
Компанія не так давно представила середньорозмірний кросовер GV80, який надійде в продаж в якості новинка 2021 модельного року – трапиться це має в другій половині цього року. Машина побудована на платформі седана G80 і буде запропонована як в задньому, так і повноприводному виконанні. Це перший в історії марки кросовер. 

Є новини про компактний кросовер GV70, який, як очікується, буде показаний в цьому році, але все, що ми знаємо, це те, що він буде використовувати платформу седана G70 і буде заднеприводним. Хлопці з Genesis також сказали, що третій SUV марки був підтверджений до виробництва, і важливим моментом є те, що він буде електрифіковано і буде заснований на спеціально побудованій платформі. Презентація намічена на наступний рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!