Показали Bugatti Chiron у виконанні Noire Special Edition

Шикарний Chiron обзавівся ексклюзивної версією Noire Special Edition.

0
370

Представлений на початку нинішнього року «La Voiture Noire» сильно зацікавив фанатів Bugatti. Тому марка вирішила приступити до випуску особливих варіацій Chiron: «Noire Sportive» і «Chiron Noire Élégance».

Елегантний Chiron «Chiron Noire Élégance» отримав салон, оброблений углеволокном, і срібний логотип Bugatti «Macaron» на решітці радіатора. Машина також обзавелася чорними гальмівними супортами, що ховаються під великими колесами «Caractère». Крім цього можна підкреслити декоративні складові з полірованого алюмінію, що контрастують з логотипом Chiron.

А ось Bugatti «Chiron Noire Sportive» обзавівся матовою обробкою певних зовнішніх елементів. Це виконання також оснастили чорними вихлопними трубками, колесами, спойлером і радіаторної гратами. 

Будь-яка варіація моделі оснащується турбодвигуном на 8,0 літрів продуктивністю 1500 к.с. Французький бренд випустить спеціальне видання обмеженим тиражем в 20 авто. Кожен екземпляр ексклюзивної спортивної машини буде коштувати 3 305 455 доларів, а поставки стартують у другій половині 2020 го.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!