Стало відомо, яким буде оновлений Opel Insignia

0
1493

Новий Opel Insignia з’явиться на китайському автомобільному ринку під назвою Buick Regal.

Актуальна модифікація Opel Insignia випускається вже з 2017 року, але поставки для ринку Китаю трохи відрізняються від інших. У всьому світі, де представлений автомобіль, він має три типи кузова: седан, універсал і ліфтбек. Китайським автолюбителям доступний тільки седан, який якраз і буде оновлено.

Відмінності Buick Regal від Opel Insignia в решітці радіатора, сучасної оптики і нових бамперах. Фотографії салону поки що офіційно не опубліковані, але аналітики вважають, що інженери використовували інший матеріал обробки, глобальних оновлень чекати не варто. «Бюджетна» версія транспортного засобу отримає силовий агрегат з турбіною, обсяг якого 1,3 літра. При цьому максимальна потужність мотора – 158 кінських сил.

Дорожчі модифікації Buick Regal отримають дволітровий двигун з турбіною, потужність якого – 230 кінських сил. Побачити такий мотор можна в попередніх версіях автомобіля, де його потужність – 261 к.с. На всі комплектації буде встановлений «автомат» з дев’ятьма ступенями. Очікувана вартість транспортного засобу – 173 000 юанів, це приблизно 700 тис гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!