Футуристичний суперкар BYD без даху та лобового скла здивував соцмережі

Спідстер Fang Cheng Bao Super 9 у дусі Aston Martin та McLaren представлений офіційно. Зовнішній вигляд китайського автомобіля вражає уяву.

0
12

Китайський автогігант BYD представив сміливу концепцію суперкара під преміальним брендом Fang Cheng Bao. У моделі Super 9 немає ні даху, ні найменшого натяку на типове масивне лобове скло, зате є підйомні двері, два розкішні сидіння та вражаючий дизайн кузова.  New Atlas пише , що вже зараз ведеться підготовка до промислового виробництва химерного автомобіля.

Інформації про технічні характеристики та інші особливості BYD Fang Cheng Bao Super 9 практично немає. У китайських соцмережах публікують фото зібраного зразка для демонстрації концепту. Судячи з них, машина отримає кузов із вуглецевого волокна. У кабіні, оформленій у дусі винищувача, буде кермо, що нагадує те, що встановлене у гоночних болідів Формули-1 або в сучасному обладнанні для відеоігор, з додатковими кнопками та елементами управління по обидва боки та внизу центральної консолі.

Шасі суперкара виготовлено із вуглецевого волокна. Таке рішення дозволить знизити вагу автомобіля, хоча в ньому, як і раніше, використовуватиметься важкий акумулятор, що, ймовірно, вплине на керованість. Відсутність даху та інші візуальні особливості не роблять концепцію Super 9 унікальною.

Раніше McLaren Elva та Aston Martin V12 Speedster вже були випущені з аналогічною конструкцією без даху. McLaren, ймовірно, більш цікавий з усіх перерахованих автомобілів, оскільки він спрямовує стіну повітря вгору через капот, створюючи віртуальне лобове скло, яке може зберегти волосся у найкращій формі під час швидкої їзди шосе.

Про силову установку BYD Fang Cheng Bao Super 9 інформації поки немає. Цінник автомобіля також під питанням. Є думка, що його продаватимуть як молодшого родича Yangwang U9. У такому разі вартість становитиме менше 1,68 мільйона юанів. У перекладі за курсом – 20 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!