Преміальний китайський конкурент BMW X3 представлений офіційно

0
250

На Шанхайському автосалоні почалися так звані “дні преси”. Там вже анонсували кількох новинок.

Наприклад, пройшла прем’єра позашляховика Hongqi HS5. Сам преміальний бренд Hongqi належить концерну FAW – партнеру Тойота і Mazda в Китаї.

Дорогий позашляховик має бензиновий турбований двигун на 2,0 літри і 224 “коней”. У тандемі з мотором попрацює 8-діапазонна коробка-автомат Aisin. Навіть в базовому варіанті автомобіль повнопривідний.

Треба відзначити, що серійний “пройдисвіт” має світлодіодну оптику, а решітка радіатора виконана у фірмовому стилі і доповнена вертикальними секціями.

Також Hongqi HS5 може похвалитися шкіряним оздобленням салону, цифровий панеллю приладів з великим екраном “мультимедии”, системою запобігання зіткнень, доступом в салон за відбитками пальців, адаптивним круїз-контролем з функцією розпізнавання дорожніх знаків, панорамним дахом з люком і системою кругового відеоогляди.

Прес-служба FAW вже авторитетно заявила, що цей позашляховик складе пряму конкуренцію з оновленим BMW X3. Попередній цінник HS5 в Китаї – 220 000 юанів. А ось BMW X3 в КНР має ціну від 389 800 юанів.

Початок Hongqi продажів намічено на травень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!