У Tesla Model 3 знайшли несподіваний дефект

0
281

Власник Tesla Model 3 раптово зіткнувся з проблемою під час сильного дощу.

Виявилося, що при сильній зливі вода може потрапити в багажник автомобіля. Вся справа в тому, що захисна канавка на задньому склі може не справлятися з потоками вологи. Це конструктивний недолік, який можна виправити в процесі роботи над новим поколінням Model 3.

Господар машини виклав в мережу ролик, що наочно показує виявлений недолік. Одночасно він пожартував, що конструктори не бачили справжнього дощу – Tesla роблять в сонячній Каліфорнії, яка опадами не відрізняється.

До речі, багато автовласників відзначають аналогічну проблему зі снігом. В процесі танення його частина потрапляє в багажне відділення.

Автомобільні експерти припускають, що в новинці Model Y дана проблема буде вирішена. З’явиться цільна двері багажника зі склом.

Також багато користувачів інтернету в своїх повідомленнях звертають увагу на окремі огріхи під час збирання Model 3. При цьому в плані технологій і безпеки автомобіль практично бездоганний.

Нагадаємо, що електрокар в топовій версії має по двигуну на кожну вісь. До 100 кілометрів машина розганяється за 5,6 секунд.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!