Розсекречено дизайн нового хетчбека Peugeot 208

0
260

Ні для кого не секрет, що так як зовнішній вигляд моделі Peugeot 508 вийшов по справжньому класним, нові версії інших авто французького автовиробника, будуть так чи інакше схожі саме на неї. 

Саме так і сталося у випадку з наступним поколінням субкомпактного 5-дверного хетчбека 208, передає carsweek . 

Помічений прототип, «шпигунські» фотографії якого ми публікуємо тут, виглядає так, як буде його презентація повинна пройти вже зовсім скоро.

Я анітрохи не здивований тим фактом, що у цього прототипу було п’ять дверей – адже по завіреннях представників автовиробника, нове покоління моделі 208 більше не буде запропоновано в 3-дверному кузові. Продажі цієї версії моделі зменшуються останнім часом, так що керівництво бренду вирішило і зовсім прибрати подібні авто з продажу. 

Незважаючи на наявну маскування, можна побачити, що дизайн передньої частини прототипу більш-менш схожий на флагманський 508. Задні ліхтарі мають дизайн, схожий на той, що ви знайдете на стильних хетчбеках і універсалах Peugeot. У цій серії «шпигунських» фотографій на жаль не вийде поглянути на салон малюка, проте ми можемо майже з 100% упевненістю сказати, що він буде багато в чому схожий на салон флагманського 508. 

Peugeot 208 отримає платформу CMP, яка дасть можливість працювати над електрифікації моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!