Mitsubishi показала новий пікап L200 2018 року. Що змінилося?

0
717

Шанувальникам Mitsubishi L200 2018 рік приніс велику радість – коханий пікап був серйозно оновлений. Модель, історія якої налічує понад 40 років, зараз конкурентоспроможна як ніколи раніше. Новий Mitsubishi L200 став більш витривалим, надійним і комфортним, а так же отримав новий візуальний образ.

Дизайн

Екстер’єр оновленого пікапа відповідає концепції «Скала», в руслі якої він і розроблявся. Зовнішній вигляд оновленого L200 – це підвищена капотная лінія, яка поєднується з більш гострими лініями ліхтарів, що розташовані на рівні решітки. Кузов отримав нові вигини і різкі контрастні лінії. Були розширені колісні арки і додані нові хромовані деталі.

Інтер’єр теж зазнав змін і був виконаний у відповідності з найсучаснішими уявленнями про комфорт і стилі. З нововведень – характерне обрамлення панелі перемикання і повітряних дефлекторів і використання нових м’яких матеріалів.

Дизайн нового Mitsubishi L200 був позитивно зустрінутий здебільшого шанувальників моделі, про що говорять позитивні відгуки і коментарі на тематичних форумах.

Новий повний привід

На вибір – дві якісно нові системи повного приводу: Super-Selec або Easy-Select. Обидві системи розроблені з однією метою – поліпшення позашляхових показників автомобіля, з чим вони успішно справляються. В обох системах є режим Off-road з 4 варіантами – «гравій», «бруд / сніг», «пісок», «гірська місцевість».

Безпека і допомогу водієві

Mitsubishi L200 завжди мав відмінні характеристики витривалості, надійності і удароміцності. У новій моделі вони покращилися, а ще до них були додані інноваційні системи безпеки, такі як:

• Запобігання зіткнення;

• Моніторингу сліпих зон;

• Попередження про поперечному русі ззаду;

• Запобігання зіткнення при паркуванні.

Для допомоги водієві були додані датчики паркування і інформативний екран.

Функціональність і продуктивність

Були поліпшені показники гальмування (нові гальмівні і диски і супорти поршня) і ходові характеристики (вдосконалені задні амортизатори). 5-ступінчаста КПП була замінена на автоматичну 6-ступінчасту.

Новий Mitsubishi L200 – коли можна купити?

Російський і європейський ринки побачать оновлений пікап вже влітку 2019 року. Ціна на новий Mitsubishi L200 на цих ринках – поки питання відкрите.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!