Нові автомобілі Volkswagen скоро буде не впізнати

0
247

Volkswagen анонсував запровадження нової мови дизайну, яка обіцяє кардинально змінити зовнішній вигляд майбутніх моделей. Нова дизайнерська концепція буде представлена ​​на майбутній автомобільній виставці Auto China у Пекіні, де компанія планує продемонструвати свою нову концептуальну машину.

Згідно з поширеними зображеннями Volkswagen , новий концепт-кар є, ймовірно, електричною версією універсала з явно спадаючою лінією даху. Хоча є припущення, що це може бути натяк на електричного наступника Arteon Shooting Brake , компанія наголошує, що модель розроблялася спеціально для китайського ринку.

В рамках нової стратегії дизайну, під назвою «Design a new era» , Volkswagen має намір відійти від грайливих і округлих форм, характерних для існуючих електричних моделей ID , і перейти до більш строгих і прямолінійних рис. Ця зміна візуального стилю спрямовано створення більш стриманих і функціональних автомобілів.

З приходом нового глави дизайнерського відділу Андреаса Міндта на початку минулого року, який уже встиг заявити про себе, розробивши концепт ID.2All , Volkswagen робить ставку на спрощення та уточнення візуальної концепції своїх автомобілів. ID.2All , будучи провісником нової моделі ID.2 в сегменті Polo , вже демонструє новий підхід з більш строгими та прямими лініями, що є відходом від дизайну його братів по лінійці ID .

Volkswagen продовжує прискорювати темпи трансформації, змінює концепцію своєї продукції в Китаї, рухаючись до розумнішого, більш пов’язаного та більш цифрового майбутнього, і продовжує задовольнити потреби користувачів Китаю в нову епоху. Ексклюзивний концепт-кар Volkswagen представить 24 квітня у Пекіні, а потім його покажуть публіці під час Пекінського міжнародного автосалону 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!