Renault презентував в Україні оновлений Kadjar

0
1353

В Україні презентовано оновлений Renault Kadjar 2019. Кросовер Рено буде коштувати від 564 900 гривень, а топовий варіант повнопривідний варіант обійдеться в 862 900 гривень, передає ТопЖир . 

Дізнатися новий Рено Каджар можна по збільшеній в розмірах решітці радіатора, оновленої оптиці і новими бамперами. У більш дорогих версіях передбачені світлодіодні фари. Також розширено палітра кольорів і додані нові легкосплавні диски діаметром 17-19 дюймів. 

В інтер’єрі Renault Kadjar 2019 звертає на себе увагу новий 7,0-дюймовий тачскрін мультимедійної системи R-Link 2. Вона, до речі, підтримує Apple CarPlay і Android Auto.

Також звертають на себе увагу нові перемикачі клімат-контролю і змінений блок клавіш управління електросклопідйомниками і електроприводом дзеркал. Покращені передні сидіння стали комфортніше, а їх бічна підтримка – посилена. 

Новий Рено Каджар як і раніше будуть оснащувати 1,2-літровим 130-сильним бензиновим турбомотором і турбодизелями об’ємом 1,5 л (110 л. С.) І 1,6 л (130 л. С.). 

Є версії з 6-ступінчастою МКПП і 6-ступінчастим роботом з двома зчепленнями, а 1,6-літрова модифікація є повнопривідної. В якості опції запропонована технологія Extended Grip, що поліпшує зчеплення з дорогою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!