Вражаючий “Гелендваген” G550: ніби готовий до військової служби (Фото)

0
891

Тюнери з Brabus вирішили ще трохи попрацювати над «Геліком» Mercedes G550, і представили доопрацьований варіант. Тепер позашляховик виглядає і стильно, і готовим до військової служби!

Дизайн поза часом, відмінна керованість і прохідність – ось рецепт успіху на автомобільному ринку, продемонстрований нам моделлю Mercedes-Benz G-Class. Причому класичний позашляховик користується любов’ю і увагою не тільки у покупців, а й у тюнерів. Знамените ательє Brabus представило новий проект з позашляховиком G550.

Незважаючи на престижність моделі, легкосплавні диски червоного кольору і ряд доробок, автомобіль виглядав би гармонійно на службі в пустелі. Цей ефект створюється завдяки забарвленню кузова пісочного кольору. Відтінок відрізняється від Desert Sand, пропонованого Mercedes в новому поколінні. Крім забарвлення було додано кілька додаткової світлової техніки на бампері і даху.

Крім забарвлення, і світлодіодів з дисками, не кожен помітить доповнення (хто не знайомий з моделлю). Brabus також додала особливий обвіс, що включає в себе нові бампера, розширювачі колісних арок і хромовані сходинки. Для інтер’єру цього попереднього покоління Mercedes-Benz G-Class було вибрано поєднання чорної і червоної шкіри з ромбовидною прострочкою. За словами тюнера, на сидіннях, дверних панелях і підлогових килимках використовувався матеріал преміум-класу.

На жаль вартість доопрацювань і обвісів не повідомляється, але нам явно показують, що попереднє покоління позашляховика ще рано ховати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!