На тестах помічений оновлений хетчбек Ford Fiesta Active

0
249

Колись домінуючий лідер в класі субкомпактних автомобілів, американський Ford Fiesta в даний час відстає від своїх конкурентів, і автовиробник хоче виправити це за допомогою оновленої версії моделі. Пару хвилин тому, в розпорядженні нашого видання виявилася першою партія “шпигунських” фотографій з оновленого Fiesta. Помічений прототип Fiesta, є більш позашляховою версією Active.

Машина повністю покрита камуфляжним покриттям, а на передній панелі навіть є додаткові панелі, що приховують реальні обриси кузова. Проте, ми можемо помітити нові фари і, можливо, змінену задню частину бампера. Нижня решітка, схоже, не змінилася в порівнянні з версією хетчбека, яка все ще продається.

Цікаво, що капот цього пробного автомобіля здається злегка відкритим, а від моторного відсіку через передню стійку в салон йде двожильний кабель. Швидше за все, кабель підключається до якогось вимірювального устаткування, і необхідний для збору додаткових даних від двигуна.

На задній частині авто все здається досить знайомим, і ми не бачимо ніяких візуальних змін. Задні ліхтарі і маленький спойлер на даху залишилися такими, як і були. Навіть колісні диски в даний час доступні саме з цим же дизайном.

Ми не очікуємо серйозних змін під капотом новинки, але все ж силові агрегати можуть отримати нове програмне забезпечення, яке допоможе підвищити їх паливну ефективність.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!