На тестах помічений оновлений хетчбек Ford Fiesta Active

0
248

Колись домінуючий лідер в класі субкомпактних автомобілів, американський Ford Fiesta в даний час відстає від своїх конкурентів, і автовиробник хоче виправити це за допомогою оновленої версії моделі. Пару хвилин тому, в розпорядженні нашого видання виявилася першою партія “шпигунських” фотографій з оновленого Fiesta. Помічений прототип Fiesta, є більш позашляховою версією Active.

Машина повністю покрита камуфляжним покриттям, а на передній панелі навіть є додаткові панелі, що приховують реальні обриси кузова. Проте, ми можемо помітити нові фари і, можливо, змінену задню частину бампера. Нижня решітка, схоже, не змінилася в порівнянні з версією хетчбека, яка все ще продається.

Цікаво, що капот цього пробного автомобіля здається злегка відкритим, а від моторного відсіку через передню стійку в салон йде двожильний кабель. Швидше за все, кабель підключається до якогось вимірювального устаткування, і необхідний для збору додаткових даних від двигуна.

На задній частині авто все здається досить знайомим, і ми не бачимо ніяких візуальних змін. Задні ліхтарі і маленький спойлер на даху залишилися такими, як і були. Навіть колісні диски в даний час доступні саме з цим же дизайном.

Ми не очікуємо серйозних змін під капотом новинки, але все ж силові агрегати можуть отримати нове програмне забезпечення, яке допоможе підвищити їх паливну ефективність.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.