BMW тестує прототип нового електромобіля i4

0
101

Баварська компанія проводить серію тестових заїздів свого нового електромобіля i4. Прототип новинки отримав куди менше камуфляжу, ніж раніше. Електричний седан виглядає майже готовим до виробництва.

Прототип електричного BMW i4 з відкритою фальшрадиаторной гратами був сфотографований зарубіжними журналістами. Звичайно, всі кузовні панелі були покриті невеликий маскуванням, проте все ж можна побачити фальшрадиаторную фальшрадиаторную грати закритого типу. За розмірами вона майже така ж величезна, як і на оновленому купе 4 Series. Подібність між i4 і звичайним 4 Series Gran Coupe, який оснащений класичним ДВС, досить значна.

Судячи з опублікованих знімках баварської новинки, передні фари отримають С-образні світлодіодні денні ходові вогні, а також дві лінзи для дальнього світла.

У поміченого прототипу електромобіля, бічні дзеркала не отримали ніякої маскування, що може говорити про те, що перед нами повністю серійна версія новинки. Деяка частина маскування ззаду теж зникла – можна побачити оформлення для задніх ліхтарів. Колісні арки, здається, отримали більш гладку поверхню, оскільки ті невеликі розширення, які були в попередніх прототипах, тепер відсутні.

Цей тестовий зразок нового BMW i4 натякає на те, що розробка повністю електричного автомобіля знаходиться на фінальній стадії. Представники автовиробника вже говорили, що офіційна презентація електромобіля відбудеться в кінці цього року. Старт серійного виробництва намічений на листопад місяць.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!