Гібридний Mercedes-AMG S63e попався на тестах в Швеції

0
202

Компанія Mercedes активно електрифікує свою модельну лінійку. І цей процес не обмежується розкішним S-Class. «Заряджені» моделі AMG також отримають електрифіковані версії з шильдиками S63e і S73e. На дорожніх випробуваннях в Швеції вдалося сфотографувати гібридний прототип S63e. Тотальне маскування не приховує лючок зарядки, так що ми можемо припустити, що на знімках відображена модель PHEV AMG.

На приналежність до сімейства AMG вказують більш жорстка підвіска, великі і широкі колеса, масивні гальма і пара подвійних патрубків. У рух новинку може призводити V8 з подвійним турбонаддувом на чотири літри, що працює в зв’язці з електромотором на задній осі.

Така гібридна силова установка легко може продемонструвати потужність в 700 к.с. А ось версія AMG S73e буде здатна на віддачу в 805 к.с. Про батареї для майбутніх гібридних моделей AMG подробиць немає. Можна орієнтуватися на S580e для Європи, якому дістався акумулятор потужністю 28 кіловат-годин.


З ним розкішне авто проїжджає тільки на АКБ близько 100 кілометрів. Про дату виходу підключених моделей AMG виробник нічого не повідомляє. У Європі новинка може з’явиться вже в цьому році. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!