Позшляховик Subaru Outback вперше помітили на дорожніх випробуваннях (фото)

0
140

Компанія Subaru приступила до дорожніх випробувань нової версії вседорожного універсалу Outback. Шпигунські фотографії прототипу опублікував портал Motor1.

За даними джерела, на випробуваннях була помічена особлива модифікації моделі під назвою Wilderness Edition . Імовірно, що прем’єра новинки відбудеться вже в другій половині поточного року.

На шпигунських фотографіях Outback Wilderness Edition представлений з мінімальним камуфляжем. Можна помітити, що прототип відрізняється великим дорожнім просвітом і наявністю позашляхових шин. Крім того, універсал отримає перероблену решітку радіатора і інші противотуманки.

Технічні характеристики автомобіля поки не розкриваються. Швидше за все, Outback Wilderness Edition отримає перенастроюючу підвіску, а лінійка моторів залишиться без змін. Нагадаємо, Outback нового покоління оснащується 2,4-літровим турбомотором потужністю 264 к.с. (375 Нм). Крім того, модель пропонують з 2,5-літровим «атмосферником» потужністю 185 к.с. (240 Нм). Обидва двигуни поєднуються з варіатором і повним приводом.

Чи з’явиться Outback Wilderness Edition на українському ринку поки не повідомляється. У нас з 2019 року продають оновлену версію поточного покоління Outback.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!