Компанія Hyundai офіційно показала новий Kona N

Південнокорейський бренд Hyundai опублікував перші фотографії "зарядженого" кросовера Kona N.

0
142

У лінійці компактних кросоверів Hyundai Kona скоро відбудеться поповнення. Компанія анонсувала дебют найпотужнішої модифікації – Kona N . Це буде вже четверта N -модель марки Hyundai і поки N – кроссовер. На сьогоднішній день в лінійці компанії є вже хетчбеки i20 N, i30 N і Veloster N. Дебют кросовера пройде через кілька тижнів, а поки марка показала перші офіційні фотографії машини в камуфляжі і деяку інформацію про неї.

З технічної точки зору модель Kona N буде уніфікована з хетчбеком i30 N . В оснащенні новинки з’явиться той же 2,0-літровий турбо-агрегат, який у «тридцятки» в залежності від версії розвиває 250 або 280 к.с. Буде і 8-ступінчастий преселективний «робот» N DCT з двома мокрими зчепленнями. А ось про систему повного приводу в компанії поки нічого не сказали.

Під захисним камуфляжем на офіційних зображеннях вже можна розгледіти і основні візуальні акценти N -версії. Новинка отримає розвинені бампери, великі патрубки випускної системи, червоні гальмівні супорти і габаритний спойлер. Головним ринком для кросовера Kona N стане Європа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!