Новий Peugeot 308 помітили на зимових тестах (фото)

0
392

Французькому компактному хетчбеку нового покоління влаштували справжній зимовий тест-драйв разом з DS 4. Серед головних конкурентів новинки – Volkswagen Golf, Ford Focus, Hyundai i30, Honda Civic і ін.

Хетчбек нового модельного року отримає еволюційний дизайн: перероблена передня частина з парою тонких фар, які переїхали трохи нижче, підросла радіаторна решітка, що змінилася лінія даху та ін. Задні фари стали витонченішими і отримали світлодіодну начинку, ніша номерного знака перемістилася з дверей багажника на бампер.

Інтер’єр новинки – добре охороняється: фотошпигунам поки не вдалося зазирнути в салон хетчбека. Відомо тільки, що Peugeot 308 може розраховувати на архітектуру i-Cockpit. Йому дістануться новітня мультимедіа, віртуальна «приборка», передові водійські асистенти і ін.

У моторну гамму новинки можуть увійти бензинові мотори, а також помірно-гібридні і гібридні силові установки. Остання може об’єднати 1,6-літровий бензиновий мотор з парою електродвигунів. Її віддача може досягти 300 кінських сил. Дебют нового покоління Peugeot 308 намічений на перше півріччя 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!