Hyundai показала відеотизер потужної Hyundai Elantra N

0
401

Компанія Hyundai опублікувала свіже тизерного відео з найпотужнішою модифікацією седана Elantra нового покоління – Elantra N. Новинка досі проходить дорожні і валідаційні випробування, тому її дебют відбудеться не в 2020, як планувалося раніше, а в 2021 році.

На хвилинному відео, де представлений черговий закамуфльований прототип Elantra N, корейська марка демонструє безкомпромісність і спортивний характер седана, під опис якого, як заявили в Hyundai, навіть «не підібрати слів».

Проте, вже відомо, що найшвидша і, очевидно, найдорожча модель сімейства Elantra отримає більш «агресивну», ніж у версії N Line, зовнішність, а також оригінальні колісні диски, рознесені по боках бампера вихлопні патрубки і великий спойлер на кришці багажника.

Всю «техніку», як уточнили «Автоновини дня», нова Elantra N розділить з компактним хот-хетч i30 N. У такому випадку седан обладнають 2,0-літровим 275-сильним турбомотором, що працює в парі з шестиступінчастою “механікою” або восьмиступінчастою « роботом ». На розгін до «сотні» буде йти близько шести секунд, а “максималка” складе 240-260 км / г.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!