Jeep Wrangler перекинувся під час краш-тесту

0
7512

Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) опублікував відео з краш-тестом чотирьохдверного позашляховика Jeep Wrangler.

Організація IIHS може виставити оцінку безпеки автомобілю на підставі документації і відео, які надасть сам виробник. При цьому інститут може робити і вибіркові самостійні тести.

Так, при проведенні краш-тесту концерном Fiat Chrysler Automobiles (FCA) позашляховик Jeep Wrangler при зіткненні з частковим перекриттям не перевернувся. Але це не співпало з результатами такого ж теста від  IIHS: автомобіль здійснив переворот після удару. Виробник висловив думку, що причиною перевороту могла стати система автоматичного гальмування. Після цього IIHS відключив цю систему і провів повторний краш-тест, під час якого позашляховик знову перекинувся.

Фахівці IIHS відзначають, що перекидання такого автомобіля як чотиридверний Jeep Wrangler , який має знімний дах, і в його оснащенні немає бічних подушок безпеки, становить загрозу для отримання серйозних травм. Крім перекидання, позашляховик отримав негативні оцінки і за головне світло. У підсумку, чотиридверний Jeep Wrangler присудили рівень «Marginal» , це на один щабель краще самого незадовільного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!