Jeep Wrangler перекинувся під час краш-тесту

0
7512

Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) опублікував відео з краш-тестом чотирьохдверного позашляховика Jeep Wrangler.

Організація IIHS може виставити оцінку безпеки автомобілю на підставі документації і відео, які надасть сам виробник. При цьому інститут може робити і вибіркові самостійні тести.

Так, при проведенні краш-тесту концерном Fiat Chrysler Automobiles (FCA) позашляховик Jeep Wrangler при зіткненні з частковим перекриттям не перевернувся. Але це не співпало з результатами такого ж теста від  IIHS: автомобіль здійснив переворот після удару. Виробник висловив думку, що причиною перевороту могла стати система автоматичного гальмування. Після цього IIHS відключив цю систему і провів повторний краш-тест, під час якого позашляховик знову перекинувся.

Фахівці IIHS відзначають, що перекидання такого автомобіля як чотиридверний Jeep Wrangler , який має знімний дах, і в його оснащенні немає бічних подушок безпеки, становить загрозу для отримання серйозних травм. Крім перекидання, позашляховик отримав негативні оцінки і за головне світло. У підсумку, чотиридверний Jeep Wrangler присудили рівень «Marginal» , це на один щабель краще самого незадовільного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.