Hyundai i20 N 2021 показали на «свіжих» шпигунських фотографіях

0
7456

«Гарячий» хетчбек Hyundai i20 N 2021 попався фотошпигунам. Знімки новинки розміщені на зарубіжному порталі motor1.com. Закамуфльований автомобіль позбувся тих легкосплавних коліс, які зовсім недавно промайнули в відео i20 N, ненадовго опублікованому на YouTube. При цьому покришки все ще досить великі – це заважає нам однозначно заявити, що на фотографіях зображений автомобіль в серійному кузові. Від i20 2020 року новинка відрізняється більш потужними гальмами і подвійною вихлопною системою. А ось спойлер на даху відсилає нас до вищезазначеного тизера. При всьому при цьому хетчбек на фотографіях максимально близький до серійної версії. 

Що стосується технічної начинки, то i20 N, за прогнозами автоекспертів, може отримати дволітровий мотор i30 N з турбонаддувом. Також новинку пророкують 1,6-літровий 201-сильний T-GDi Hyundai-Kia.
Презентацію новинки можуть організувати вже в другій половині 2020 го. А в жовтні модель може приїхати на мотор-шоу в Парижі. Європейські продажі «зарядженого» Hyundai i20 N почнуться або до кінця року, або до початку 2021 року. Новинка поповнить сімейство моделей N, куди увійдуть Kona N і можливі N-версії наступного покоління Elantra і Tucson.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!