На тестах помічений прототип оновленого Fiat Tipo (фото)

Зарубіжні видання опублікували фотографії з випробувань оновленого універсала Fiat Tipo. Презентація новинки намічена на кінець цього року.

0
7755

Fiat Tipo другого покоління (якщо вважати оригінальний Tipo, випущений в 1988-1995) був представлений на європейському ринку в жовтні 2015 року. Компактний автомобіль є спільним проектом італійського виробника і компанії Tofas з Туреччини і продається в кузовах хетчбек, седан і універсал. Зараз команда інженерів італійського бренду працює над оновленою версією моделі. Це перші «шпигунські» фотографії, що демонструють зимові випробування прототипу на дорогах загального користування.

Камуфляжем приховані тільки передній бампер і фальшрадіаторні грати. З чуток, новинка отримає ще і нові фари, однак цей тестовий прототип все ще оснащений нинішніми фарами.

Лінійка двигунів Tipo включає в себе 1,4-літровий бензиновий мотор потужністю 95 кінських сил і два дизельні двигуни об’ємом 1,3 і 1,6 літра потужністю 95 і 120 к.с. відповідно. Залежно від двигуна ви можете отримати або п’яти-, або шестиступінчасту механічну коробку передач в стандартній комплектації, в той час як більш потужний дизель поставляється з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Є також двигуни, що працюють на біоетанолі.

В цілому продано більше 600 000 екземплярів Fiat Tipo, завдяки яким модель стала однією з найуспішніших на сучасному авторинку Європи. Ми очікуємо побачити оновлений Fiat Tipo до кінця цього року, а його продажі, швидше за все, почнуться в листопаді або грудня 2020. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!